Prin bucatarie
2 participanți
Love~In~Hell :: Home :: Bucatarie
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prin bucatarie
-Crezi ca va sta intr-un loc?Avand in vedere ca e mort de beat....continua Mikato.
Mikato deschise usa de la frigider,si se apleca usor,cautandu-si cu privirea sucul de piersici.
Mikato deschise usa de la frigider,si se apleca usor,cautandu-si cu privirea sucul de piersici.
Vizitato- Vizitator
-Hmm...sunt sigura ca am pus mai devreme in frigider sucul meu de piersici...spsue Mikato tot uitanduse in frigider.
Vizitato- Vizitator
-Multumesc,Kyky.spsue aceatsa inchizand frigiderul.
-Deci...vrei sa-l legam de-un scaun pana isi revine la normal?spsue Mikato aratnd spre Kaiten.
-Deci...vrei sa-l legam de-un scaun pana isi revine la normal?spsue Mikato aratnd spre Kaiten.
Vizitato- Vizitator
Auzind bufnitura Tamaki se uita pe geam in urma lui Kaiten
-Saracu' baiat..ce i-ati facut??
-Saracu' baiat..ce i-ati facut??
Vizitato- Vizitator
-App unde a fugit Kaiten???oricum nu va ajunge prea departe in starea in care este
Vizitato- Vizitator
Kaiten era mai departe , jucandu-se cu un cutit si taindu-si venele.
Vizitato- Vizitator
Mikato se transforma intr-o pisicutza neagra si se duse dupa ele:
-Miauu,nu e bine.cred ca e din cauza bauturii...mrauuu.spsue Miakto miorlainduse din cauza ca se transformase in pisica.
-Miauu,nu e bine.cred ca e din cauza bauturii...mrauuu.spsue Miakto miorlainduse din cauza ca se transformase in pisica.
Vizitato- Vizitator
Mikato se transformase inapoi in corpul sau natural si incepu sa se uite la rana lui Kaiten.Mikato chema o pisicuta care strangea in gherute manerul unei gentute.Fata incepu sa scoata din geanta putina vata si incerca sa dezinfecteze rana....
"Asta mai lipsea.Dupa ce ca e si beat...,a mai luat-o si razna"isi spunea aceasta in mintea sa.
"Asta mai lipsea.Dupa ce ca e si beat...,a mai luat-o si razna"isi spunea aceasta in mintea sa.
Vizitato- Vizitator
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Love~In~Hell :: Home :: Bucatarie
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum