Cazaturi cu stil
Pagina 1 din 1
Cazaturi cu stil
Kaiten era la patinuoar , desi habar n-avea sa patineze si zbiera:
-La o parteeeeeee!!!
-La o parteeeeeee!!!
Vizitato- Vizitator
Re: Cazaturi cu stil
Mikato intra in patinuar si isi puse patinele in picioare.Intra pe ringul de gheata si incepu sa faca cateva ocoliri pentru a prinde viteza.Din cauza vitezei rochita sa mov a inceput s ao ia razna.Brusc,Mikato se inpiedica de Kaiten..:
-Auchi....se pare ca am facut cunostinta cu gheata,spsue Mikato frecanduse putin cu mana la picioarul la care se lovise.
-Auchi....se pare ca am facut cunostinta cu gheata,spsue Mikato frecanduse putin cu mana la picioarul la care se lovise.
Vizitato- Vizitator
Kyky intra si ea pe patinuar..dar nu trecu mult si ii vibra telefonul si lua o cazatura buna
--Firar el de telefon XD
--Firar el de telefon XD
Vizitato- Vizitator
Mikato se ridica si se duse langa zidul care despartea ringul inghetat de cel al scaunelor.Isi lua sticluta cu apa si incepu sa bea usor din lichidul rece din sticluta.
Vizitato- Vizitator
Kaiten ramase jos:
-Umm Kyky , mersi dar n-are rost , daca ma ridic cad la loc , zise el razand.=))
-Umm Kyky , mersi dar n-are rost , daca ma ridic cad la loc , zise el razand.=))
Vizitato- Vizitator
Mikato se intoarse pe ring incepand sa patineze in jurul lor.
-Ai de gand sa ramai acolo?spsue Mikato uitanduse la Kaiten in timp ce patina.
-Ai de gand sa ramai acolo?spsue Mikato uitanduse la Kaiten in timp ce patina.
Vizitato- Vizitator
-Ei..haide ca te ajut eu..daca o sa cadem o sa am cv moale pe cine sa aterizez:))
Vizitato- Vizitator
-Hai ca va ajut si eu.Va trebui sa stati putin aplecati in fata pentru a va tine echilibrul,ca sa nu cadeti din nou.spsue Mikato ocolind usor ringul de gheata.
Vizitato- Vizitator
Yuumin intra si ea pe patinuar si incepu sa patineze.
Anette- Admin
- Numarul mesajelor : 187
Data de inscriere : 14/11/2008
Varsta : 30
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum